divendres, 28 de març del 2014

Participem al projecte europeu Acrojump


Enguany l’alumnat ha tingut l’oportunitat de participar, durant el passat mes de febrer, en una de les sis accions pilot de PQPI a Catalunya del projecte europeu Acrojump, a través del Servei de Programes de Qualificació Professional Inicial del Departament d’Ensenyament. 

El projecte que té per objectiu millorar l'ocupabilitat dels joves, treballa l'acompanyament i l'orientació permament a joves, contribueix a l'adquisició de les competències clau i ajuda al/la jove a reconèixer i fer reconèixer els aprenentatges adquirits al llarg de la seva vida (aprenentatges formals i informals). Aquest objectiu s'aconseguirà a partir de la creació de la xarxa social professional e-perfil, on els joves podran capitalitzar les seves experiències. El nostre alumnat, en el marc de l'acció pilot, ja ha pogut experimentar amb aquesta plataforma virtual.


La direcció del projecte està gestionada per FREREF (Lió, França). Juntament amb el propi Departament d'Ensenyament també han col·laborat els següents socis europeus: UBS (Universitat Bretanya Sud), FUEIB (Fundació Universitat-Empresa Illes Balears), Scienter (Itàlia), I4F (Innovate for future, Romania), UPO (Universitat París Oest), UL (Universitat de Luxemburg), Opcalia (Lió) i SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Si voleu disposar de més informació, podeu consultar la web del Departament d’Ensenyament a l’apartat Projectes de Programes de Qualificació Professional Inicial (http://www.xtec.cat/web/projectes/pqpi/acrojump) i la del projecte (http://freref.eu/acrojump/index.php?lang=en).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada