dimecres, 21 de maig del 2014

Resultats de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà

El passat dia 7 de maig van tenir lloc les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) per a les persones que volen accedir a la Formació Professional de Grau Mitjà i no tenen el graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Enguany, exceptuant els alumnes Yaiza Moral, Laura Palomo i Isaac Sánchez que, obtenint una qualificació superior a 8 quedaven exempts de presentar-s'hi, tots i totes els altres alumnes han decidit participar a les proves.

Els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris ja que set dels vuit alumnes presentats han superat les proves obtenint molt bones qualificacions per optar a una plaça de CFGM.

Malgrat que tothom no ha superat les proves, la Direcció i el professorat PQPI del centre volem donar l'enhorabona a tots i totes els alumnes per l'esforç, motivació i il·lusió que han mostrat durant aquest procés. 

Aquesta vivència, juntament amb el curs, els ha motivat a continuar el seu itinerari formatiu i els ha proporcionat creixement personal i l’adquisició de valors com la responsabilitat i l'esforç.

Bona feina nois i noies!


1 comentari:

  1. Enhorabona! Desitjo que aquest petit objectiu assolit us obri noves possibilitats en el futur.
    Tothom té el seu camí i ningú us barrarà el pas si us continueu esforçant i creient en vosaltres mateixos.
    Ànims!

    ResponElimina