dimarts, 23 de desembre de 2014

Acte de cloenda del concurs d'aparadors de Castellbisbal

El passat divendres 19 de desembre a les 20:30h va tenir lloc l'acte de cloenda del concurs d'aparadors de comerços a la sala d'actes de l'Ajuntament de Castellbisbal organitzat per l'Associació de comerciants del municipi i pel professorat del PFI de l'Institut Castellbisbal.


Recordem que els comerços col·laboradors del projecte han estat: Martin's, Calçats Bambú, Peixateria Cal Miguelín, Fet per tu, Inforsoft, Calaix de l'àvia, La Barretina i Cafeteria Leiva.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alumnat i les seves famílies, dels regidors de l'Ajuntament Conxi Llurba (regidoria de comerç) i Gerard Bas (regidoria de joventut), de Carme Viñas (coordinadora de Formació Professional dels Serveis Territorials del Vallès Occidental del Departament d'Ensenyament) i de Jordi Castellví i Anna López (director i cap d'estudis de l'Institut Castellbisbal, respectivament).


També van assistir a l'acte un gran nombre de persones convocades per la pròpia Associació de comerciants de Castellbisbal ja que durant el mateix acte es feia entrega dels xecs que l'Associació havia sortejat entre compradors dels comerços de Castellbisbal. 


L'acte es va iniciar amb unes paraules per part de Jordi Castellví dedicades a l'alumnat del PFI acompanyades posteriorment per agraïments per part de Conxi Llurba.


Després de l'entrega de diplomes a l'alumnat per part de Jordi Castellví i Anna López es va procedir a l'entrega de premis. Els guanyadors varen ser:

L'alumne Robert Carral juntament amb la paperereia La Barretina per L'arbre de la saviesa com a aparador més original.Els alumnes Denis Garrido, Carlos Bejarano i Juan Carlos López juntament amb la botiga Calaix de l'àvia per Crea el teu camí i els teus somnis es faran realitat com a aparador més elaborat.Els alumnes Iván García i Rubén Sánchez juntament amb la cafeteria Leiva per Cafeteria Leiva, com a casa teva com a aparador més nadalenc. A l'acte també es va lliurar la panera sortejada (elaborada per cadascun dels comerços participants) entre prop dels 700 votants del concurs. La guanyadora va ser la Sra. M. Carmen Caballero. 

                                                                                                    
       
Després de l'entrega de premis, l'Associació de comerciants va oferir a tots els assistents un refrigeri elaborat amb productes dels comerços de Castellbisbal. 
El refrigeri va ser elaborat per l'alumnat del PFI d'auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de l'Institut Puig de la Creu de Castellar del Vallès. Aquesta ha estat una col·laboració entre els dos PFI organitzada pel professorat d'ambdues especialitats. El professorat i alumnat del PFI agraïm novament la col·laboració de tots els comerços participants, de totes les persones i entitats que han fet possible aquest projecte, al 772 diari digital de Castellbisbal per les imatges cedides i de tots els assistents a l'acte de cloenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada