divendres, 3 d’octubre del 2014

Visita als serveis municipals i l'Ajuntament de Castellbisbal

Ahir dijous 2 d'octubre vam fer una visita guiada pels diferents serveis municipals i l'Ajuntament de Castellbisbal. En primer lloc, vam anar Can Margarit on vam visitar l'àrea de joventut, salut i consum, els educadors socials i l'Oficina d'Atenció Ciutadana. De primera mà, els tècnics que hi treballen van explicar al nostre alumnat els serveis que s'ofereixen.

A més a més, els tècnics col·laboren amb el nostre PFI oferint orientació formativa i professional, intervenció social si es dóna el cas, cursos i tallers, especialment en relació a consum i comerç.


.

L'àrea de joventut, CBjove, va obsequiar als nostres alumnes amb una motxil·la i una carpeta-llibreta.


Tot seguit, ens vam dirigir a l'edifici de l'Ajuntament, on vam visitar els serveis d'arxivística, policia, català, comunicació i promoció econòmica. Els tècnics i agents que hi treballen també van explicar al nostre alumnat les funcions que desenvolupen diàriament.
L'alcaldessa, Dolors Conde, ens va rebre personalment al gabinet d'alcaldia i, després d'intercanviar impressions amb els nostres alumnes, els va obsequiar amb un bolígraf-punter per mòbil i tauleta.


Finalment, la visita guiada va finalitzar visitant Els Costals on es troba el Punt d'Informació Juvenil i el departament de cultura i educació.


Alumnat i professorat agraïm la col·laboració de tots els tècnics i treballadors de l'ajuntament que van contribuir en aquesta visita. Especialment a la Mercè Comellas, de l'àrea de joventut, qui va organitzar la sortida i a l'alcaldessa, Dolors Conde, per rebre'ns personalment i donar ànims als nostres alumnes.

2 comentaris: