dimarts, 28 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Rubén Sánchez

Em dic Rubén Sánchez i tinc 17 anys. Sóc una persona alegre, puntual i motivada. M'agradaria ser més aplicat amb els estudis.

Les meves aficions són practicar com a Dj amb la taula de so i passejar amb roler (patí en línia de dues rodes). 

He decidit cursar el PFI per continuar estudiant un cicle formatiu de grau mitjà. 
A més a més, sóc el subdelegat d'aula i ajudo al meu company Denis a mantenir l'aula endreçada i neta. 

4 comentaris:

  1. Rubén,

    Què dir de tú?. Tu eres el clar exemple de que aquest projecte funciona, la mostra de com pot canviar un alumne si es treballa cos a cos amb ell. T'has anat trobant en moltes i moltes dificultats al llarg de la teva vida i has estat apunt d'abandonar els estudis però finalment has decidit venir al nostre grup i amb esforç t'estàs demostrant a tu mateix que les coses poden canviar.
    En aquest moments estàs revent els primers resultats a la teva constància, la teva vida comença a escriure's, les primeres pàgines estan repletes d'èxits, tens moltes pàgines en blanc que tú i només tú podràs escriure, i com bé ja saps, perquè continuen següent èxitos cal lluitar, aplicar-se, esforçar-se, eixe és l'elixir de l'èxit.

    Ànim i endavant

    ResponElimina
  2. Rubén, comparteixo les paraules que t'ha dedicat el Rafa. Jo estic molt orgullosa del teu canvi. Quan penso en el Rubén del primer dia de classe del curs passat me'n faig creus...ara sí que ets noi madur i responsable. Tot i això, ja saps, com moltes i moltes vegades hem parlat que hi ha coses que encara cal millorar. El Rafa i jo estem aquí per ajudar-te però ja saps que ets tu qui decideix el teu futur. No tinc cap dubte que te'n sortiràs perquè ets un clar exemple de força de voluntat.

    Ànims!!!

    ResponElimina
  3. Rubèn en el teu cas ja et conec des de fa anys i ets molt bon company, que ajuda als altres quan ho necessiten. Si segueixes així et trauràs el 8 amb els ulls tancats.
    Participes bastant a classe quan fem la feina i ets respectuós.

    Ànim company!

    ResponElimina
  4. Bona sort Ruben ets molt bon company de classe, dones toc d'humor a la classe molt bo. Sé que pots seguir el curs. A més a més ets el subdelegat d’aula i estic convençut que sabràs mantenir l'aula endreçada.

    Bona sort

    ResponElimina