divendres, 17 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Robert Carral

Em dic Roberto Carral Aguilar però m'agrada que em diguin Robert. Tinc 16 anys. Sóc extrovertit, esportista i perseverant.

M'agradaria ser més aplicat amb els estudis.

Les meves aficions són el boxa i sortir amb els amics. De fet, practico regularment boxa.

He decidit fer el PFI per continuar estudiant el proper curs fent formació professional. 

6 comentaris:

  1. Robert, a classe sempre insistim en el fet que posseeixes unes qualitats que et fan especial. Ets un noi amb una gran habilitat comunicativa i així ho demostres a través de les exposicions orals i de les teves aportacions i argumentacions a l'aula. A més et un noi molt perseverant a l'hora d'aconseguir les teves fites i dediques esforç a les tasques encomanades. Sé, per la maduresa que demostres, que aspires a obtenir el 8 i, per això mateix espero i t'animo a que no et conformis amb l'aprovat perquè pots aconseguir allò que et proposis.

    Bona feina Robert!

    Olga

    ResponElimina
  2. Robert,

    Saps que l'Olga i jo exigim a cada alumne que aporte al grup les seves qualitats que posseeix com a persona i que siguin d'exemple a la resta per la millora continua del col·lectiu. Tu ja saps que per nosaltres has de ser un líder, un referent per als teus companys, un exemple a seguir.
    Estem convençuts que si segueixes així t'espera un futur immediat ple d'èxits, alegries.

    Ànims

    ResponElimina
  3. Anim Robert, de la mà de Rafa i d'Olga arribaras a aconseguir les teues aspiracions. Tens careta de ser un xic lluitador....avant!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Robert no et coneix-ho gaire però es veu que ets treballador. Segueix amb aquesta motivació i perseverància! Un salut, ens veiem a classe!

    ResponElimina
  5. Robert ets un company molt participatiu a classe, que ajudes als altres quan ho necessiten i això ajuda a sumar punts en l’avaluació. Em caus molt bé i si segueixes així el 8 el tindràs a la teva mà.

    Ens veiem a classe, company!

    ResponElimina
  6. Robert ets molt bon company de classe, pots ser molt bon líder de la classe, ja que ets bona persona. Sé que durant aquest any aconseguiràs treure't el curs i fer el cicle formatiu de grau mitjà que vols.

    Bona sort

    ResponElimina