dilluns, 13 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Ricard Desola


Em dic Ricard Desola Calero i tinc 17 anys. Sóc una persona alegre i tranquil.la. M'agradaria ser més aplicat amb mi mateix.

Les meves aficions són fer esport, sobretot jugar a futbol, i sortir diàriament amb els amics. Practico el futbol cada setmana, jugo en equip.

He decidit fer el PFI perquè l'ESO no em va anar gaire bé i així aquest any continuo estudiant i també aprenc un ofici.

3 comentaris:

  1. Tens qualitats molt positives que t'ha aportat la teva afició pel futbol: esforç, responsabilitat, companyerisme, esperit de superació, treball en equip,... Estic segura que aquest curs marcarà un abans i un després en la teva trajectòria formativa i aprendràs a aplicar aquestes qualitats dia a dia a l'aula. A més ets un noi que participa molt activament a l'aula.
    Si tu vols pots arribar allà on et proposis!

    Bona feina Riki!

    Olga

    ResponElimina
  2. Sr. Ricard!!

    Vertaderament estic molt il·lusionat amb tu perquè quan definitivament et creguis el que ets capaç de fer vas a convertir-te en un dels alumnes més avançats i un dels grans candidats a obtenir la qualificació de 8.
    Eres un noi amb moltíssimes virtuts: treball en equip, capaç de liderar, bon company. A més a més, pràctiques futbol i eres l'organitzador del joc del teu equip, titular indiscutible amb qui tothom confia dintre del terreny de joc. L'Olga i jo pretenem que al PFI també siguis capaç de ser eixe organitzador, eixe líder a l'aula, eixe motivador que sempre lluita per aconseguir els seus objectius.

    Recorda que per aconseguir la victòria, cal un dur entrenament, un esforç personal i un clar convenciment de les teves possibilitats.

    Molts ànims que segur que ho aconseguiràs!!

    ResponElimina
  3. Ricard, ets un company diferent als altres, perquè en classe t’esforces molt i es nota que vols aconseguir el 8 però tens que aprendre a no molestar als companys de classe i que tens que acceptar les crítiques i ser autocrític. Per tot lo altre, perfecte.

    Salutacions company!

    ResponElimina