dimarts, 7 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Iván García

Em dic Iván García Gámez i tinc 16 anys. Sóc una persona alegre, riallera i simpàtica. M'agradaria ser més reponsable. 

Les meves aficions són jugar al futbol i sortir amb els amics. Jugo en un equip de futbol.

He decidit cursar el PFI perquè l'ESO no em va anar bé i durant aquest curs espero que les coses em vagin molt millor aprofitant l'oportunitat per poder continuar estudiant i formant-me en un ofici.

He estat escollit subdelegat de classe i dono suport a les gestions que fa el meu company Dani com a delegat de classe.

6 comentaris:

  1. Estic segura que la teva passió pel futbol t'ha proporcionat valors com l'esforç, el respecte i la solidaritat que podràs posar en pràctica al llarg del curs. Crec que ser subdelegat de classe t'ajudarà a adquirir més responsabilitat tal i com tu vols. Si continues donant el millor de tu mateix serà un gran curs per tu i el teu futur. Bona feina Iván!

    Olga

    ResponElimina
  2. L'Olga i jo estem molt, però molt convençuts de què aquest any serà un any ple d'èxits per a tu. Posseeixes tots els ingredients per sortir-te'n i aconseguir grans coses amb esforç i solidaritat que són dues qualitats molt arrelades a la teva personalitat.
    Ànim noi tu pots i ho saps!!

    ResponElimina
  3. Ivan crack espero que en aquest curs et vagi molt bé. I espero que treguis un 8 o MÉS!!! També espero que arribis molt amunt al futbol!! FORÇAAA IVAN!!

    ResponElimina
  4. Ivan, Ets molt bon company de classe i sé que ho faràs molt bé com a subdelegat. Espero que treguis un 8 i continuïs amb la teva afició al futbol.
    Ànim Ivan :)

    ResponElimina
  5. iván, ets molt bona persona i sobretot un boníssim company que ajudes a qui ho necessita, espero que superis el que et proposes. Recupera't del refredat guapo! Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Ivan, ets un bon company i molt bon amic. Et conec desde fa anys i ets molt participatiu a classe i ajudes als altres companys si ho necessiten. Ets una persona riallera i. A classe hi ha vegades, que li dones un somriure a classe. Segueix així i aconseguiràs el 8.

    Ànims company, ens veiem a classe!

    ResponElimina