divendres, 3 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Daniel Cala


El meu nom és Daniel Cala Sánchez però m'agrada que em diguin Dani. Tinc 16 anys i sóc un noi sincer però poc comunicatiu. Per això m'agradaria intentar ser més extrovertit.
Les meves aficions són jugar amb l'ordinador i jugar a futbol.

He decidit fer el PFI perquè m'agradaria estudiar el cicle formatiu de grau mitjà d'informàtica i per això aspiro a treure la millor nota possible.

He estat escollit delegat de classe i m'ocupo d'assitir a les reunions convocades i mantenir informat al grup-classe i als meus professors.

6 comentaris:

  1. Dani, amb esforç i constància segur que aconseguiràs superar el curs amb èxit.

    ResponElimina
  2. També ets un noi solidari perquè ajudes als companys quan ho necessiten. A més ets un noi responsable perquè els companys t'han escollit com a delegat d'aula per tal que els representis. Bona feina Dani!

    Olga

    ResponElimina
  3. Dani espero que et vagi molt bé aquest curs i que treguis el 8 o més!
    Salutacions company!

    ResponElimina
  4. Dani company sé que ets molt vergonyós però tens tot l'any per millorar-ho perquè ets un bon estudiant i un crack amb l'ordinador. Així que prepara't bé que anem a per bona nota. Ànims company!!!

    ResponElimina
  5. Dani, espero que aquest curs tot et vagi molt bé i que aconsegueixis les teves fites i puguis anar més enllà.
    Bona sort!!!

    ResponElimina
  6. Dani ets bon company, que vas molt avançat en alguns casos de treball de classe, i si segueixes així, podràs treure’t el 8 però claríssimament . Ets respectuós, amable i bastant participatiu.

    Fins després!

    ResponElimina