divendres, 10 d’octubre del 2014

Avui es presenta...Andrés Villa

Em dic Andrés Villa García i tinc 17 anys. Sóc un noi tímid, amable i generós. M'agradaria ser una mica menys vergonyós.

Les meves aficions són el futbol i sortir amb els amics.

He decidit fer el PFI per poder continuar estudiant el cicle formatiu de grau mitjà d'informàtica.

6 comentaris:

  1. Andrés has començat amb molt entusiasme i motivació el curs i crec que això és un factor clau perquè et superis dia a dia, donant el millor de tu des del primer dia. A més ets un noi molt participatiu a classe i bon company. Reitero la meva felicitació per la teva nota al primer examen de llengües, la millor nota de la classe! Segueix així i aspira al màxim!
    Bona feina Andrés!

    Olga

    ResponElimina
  2. Andrés per a mi és un autèntic plaer tenir-te a classe, ja que fa 3 anys vaig tenir a la teva germana i sou una família amb valors molt positius com són l'esforç, esperit de superació, alegria, felicitat.. i tants i tants adjectius amb els que us podria definir. Només cal que perquè tinguis èxit amb nosaltres siguis capaç de seguir amb eixa il·lusió per aconseguir el botí més benvolgut, el 8.

    Ànim i segueix així!!

    ResponElimina
  3. Andrés campió ets un bon estudiant estic segur que treuràs una de les notes més altes de la classe però hauries de tenir més paciència quan fas les coses. Sort company!

    ResponElimina
  4. Andrés, espero que aquest curs et vagi molt bé, i puguis aconseguir les teves fites. Bona sort company!!!

    ResponElimina
  5. Andres no et conec, però de segur que faras un curs extraordinari, ánim QUERER ES PODER!!

    ResponElimina
  6. Andres,sé que ets un molt bon noi i un molt bon company perquè et conec bastant. Espero que aquest any aprenguis molt al pfi i treguis el 8, salut!

    Riki

    ResponElimina