divendres, 26 de setembre del 2014

Dinamització del comerç local de Castellbisbal

Amb la intenció de continuar treballant amb una metodologia participativa, iniciem aquest curs un nou projecte, que té per objectiu dinamitzar el comerç de Castellbisbal i, alhora proporcionar un aprenentatge significatiu a l'alumnat en un entorn real per posar en pràctica la seva formació.

El projecte consisteix en un concurs d'aparadors dels establiments comercials del municipi interessats en col·laborar amb el nostre PFI. Després de realitzar una formació pràctica sobre aparadorisme el nostre alumnat dissenyarà i muntarà, per a la propera campanya de Nadal, els aparadors dels comerços interessats. Finalment culminarà en un concurs on es premiarà l'aparador més creatiu i l'esforç dels alumnes.

La iniciativa que compta amb el suport de l'Associació de Comerciants de Castellbisbal i l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, permetrà als comerciants publicitar els seus comerços, potenciar les vendes durant la campanya de Nadal i rebre assessorament tècnic i professional sobre aparadorisme. 

Ahir dijous 25 de setembre a les 20:30h al saló de plens de l'Ajuntament va tenir lloc la xerrada informativa per als comerciants. Els comerços interessats van rebre amb entusiasme la iniciativa i esperen poder començar a col·laborar amb el nostre alumnat el més aviat possible.

1 comentari:

  1. M'agrada molt aquesta iniciativa perqué els joves es sentiran molt motivats de que la seva feina es pugui veure en els aparadors del poble i es pugui valorar l'esforç del seu treball. Enhorabona.

    ResponElimina